Küre Meslek Yüksekokulunda 2021-2022 eğitim öğretim yılı Mezuniyet Töreni düzenlendi. Mezuniyet töreni saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşma Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Öğr. Gör İsmail Kayabaşı tarafından yapıldı. Akabinde Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Furkan Arıcı konuşma yaptı. İş Makinesi Operatörlüğü Programı öğrencilerimizden okul birincisi olan Seydi Ahmet Yılmaz'ın tüm öğrenciler adına yaptığı konuşmanın ardından mezuniyet kütüğüne plaket çakıldı. Okul birincisi olan Seydi Ahmet Yılmaz’a başarı belgesi Küre Kaymakamı Mehmet Miraç Topaloğlu tarafından verildi. Okul ikincisi Berkay Özen’e başarı belgesi Küre Belediye Başkan Vekili Güngör Atay tarafından verildi. Okul üçüncüsü Umut Yakup Tamir’e başarı belgesi Küre Meslek Yüksekokulu Kurma ve Geliştirme Dernek Başkanı Ahmet Uykucu tarafından verildi. Mezuniyet pastası kesildikten sonra Küre Meslek Yüksek Okulu öğrencilerine mezuniyet belgeleri verildi ve kep atma töreni ile sonlandırıldı.