Atatürk ilke ve inkılapları 1-2, Yabancı Dil  1-2ve Türk Dili 1-2 dersleri uzaktan eğitim yöntemiyle (KUZEM tarafından) verilecektir.

Bu dersleri alan öğrencilerimiz internet bağlantısı olan herhangi bir pc/tablet üzerinden kuzem.kastamonu.edu.tr adresine girecekler. Sisteme girerken;

Kullanıcı adı: okul numarası

Şifre: TC kimlik numarasının ilk 6 hanesi

yazarak girebileceklerdir.

Uzaktan Eğitim ile verilen dersler ile ilgili bütün gerekli açıklamalar kuzem.kastamonu.edu.tr adresinde bulunmaktadır.

Her türlü soru ve sorunlarınız için This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. adresine e-posta gönderebilir veya 0366 280 1671 no’lu numarayı arayabilirsiniz.

Okulumuz KUZEM Temsilcisi Öğr. Gör. Erdem ÇAKIL’dır. Gerekli yardımlar için başvurabilirsiniz.