Uzaktan Eğitim Derslerine Giriş Hakkında Duyuru!!!

Atatürk ilke ve inkılapları 1-2, Yabancı Dil  1-2ve Türk Dili 1-2 dersleri uzaktan eğitim yöntemiyle (KUZEM tarafından) verilecektir.

Bu dersleri alan öğrencilerimiz internet bağlantısı olan herhangi bir pc/tablet üzerinden kuzem.kastamonu.edu.tr adresine girecekler. Sisteme girerken;

Kullanıcı adı: okul numarası

Şifre: TC kimlik numarasının ilk 6 hanesi

yazarak girebileceklerdir.

Uzaktan Eğitim ile verilen dersler ile ilgili bütün gerekli açıklamalar kuzem.kastamonu.edu.tr adresinde bulunmaktadır.

Her türlü soru ve sorunlarınız için  Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.  adresine e-posta gönderebilir veya 0366 280 1671 no’lu numarayı arayabilirsiniz.

Okulumuz KUZEM Temsilcisi Öğr. Gör. Furkan ARICI’dır. Gerekli yardımlar için başvurabilirsiniz.