KÜRE MESLEK YÜKSEKOKULUNDA MEZUNİYET ŞÖLENİ

Küre Meslek Yüksekokulu, 2016-2017 akademik yılı mezuniyet şölenini 23 Mayıs 2017’de bir dizi etkinlikle gerçekleştirdi. Küre Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet Serhat Yılmaz’ın açış konuşmalarıyla başlayan program, Küre Kaymakamı Fatih Kayabaşı, Küre Belediye Başkanı Kamil Aydınlı ve Kastamonu Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dekanı Ahmet Kaçar’ın konuşmalarıyla devam etti.  Mezuniyet şöleninde,  Kastamonu Üniversitesinin 2017 bahar şenlikleri kapsamında düzenlediği spor müsabakalarına katılan Küre MYO öğrencilerine koordinatörler Öğr. Gör. Murat Orhun ve Furkan Arıcı tarafından katılım belgesi verildi. Küre MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ahmet İrgin’in düzenlediği Şiir Okuma Yarışmasında dereceye giren öğrencilere plaket takdim edildi. Mezuniyet pastası kesimi, mezuniyet kütüğüne plaket çakma ve okul birincisi olan Mesut Demirbilek’in konuşmasının ardından öğrencilere yiyecek-içecek ikramı yapıldı. Mezuniyet şöleni, kep atma merasimi ve öğrencilerin eğlencesi ile tamamlandı.

Küre Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet Serhat Yılmaz mezuniyet şöleninde yüksekokulun geleceğiyle ilgili birtakım açıklamalarda bulundu. “2017-2018 öğretim yılından itibaren Emlak ve Emlak Yönetimi programına da toplamda 60 öğrenci alınacaktır. Yakın gelecekte yüksekokulumuzun gerek öğretim görevlisi gerekse öğrenci sayısının arttırılması planlanmaktadır. İnşaallah önümüzdeki süreçte Meslek Yüksekokulumuzun planlanan binası için inşaata başlanır ve bina tamamlanır. Küre ilçemizin hem yüksekokuldan beklentisi bakımından hem de işbirliği yapabilme, birlikte hareket edebilme imkanı bakımından bunu hak ettiğini düşünüyorum. İlçemiz idarecilerinin, Sayın Kaymakamımızın, Sayın Belediye Başkanımızın ve Yüksekokulumuz Derneği Yönetim Kurulunun desteğini daima yanımızda hissettik ve hissediyoruz. Kendilerine teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar.”.